Om Oss

Vår Martial Art är rent självförsvar som är baserat på traditionella kampsporter såsom ;Karate, Judo, Ju-Jutsu, Krav Maga mm. Vi lär alltså inte ut kampsport, ej heller några former av sporter som har med tävling och slagsmål i ring att göra, exempelvis Combat sport och MMA. Vår verksamhet har inget samband med Budoföreningar eller andra sportorganisationer.

Vi finns till för dig som känner att det finns ett behov av professionell hjälp och expertis vad gäller Självskydd och Konflikthantering.

Vi vänder oss till alla olika grupper som vill lära sig självförsvar och stärka sitt självförtroende; Kvinnor och Män, gamla och unga. Naturligtvis kan vi erbjuda individuell träning, om behov av detta finns. Med mångårig erfarenhet har vi utvecklat program och utbildningar som kan tillmötesgå de flesta företag och privatpersoner.

Vi bygger vår Martial Art på ett självförsvar med ett modernt tankesätt som har sin utgångspunkt i den typ av våld och hot om våld som kan förekomma och tyvärr förekommer i vårt samhälle idag. Med realistiska övningar som bygger på situationer i verkligheten lär vi ut självförsvar som är anpassat till nutid och framförallt till ”vanliga” människor.

Vi anpassar självklart våra kurser och tjänster efter dina behov och förutsättningar som kund. Allt du behöver göra är att kontakta oss och kort beskriva vilket behov Ni har och vilken tjänst eller kurs ni är intresserade av så skräddarsyr vi tillsammans ett paket som tillmötesgår Er på bästa sätt.

Kontakt: martialartslulea@gmail.com

Med vänliga hälsningar:

Ami Eriksson

Martial Arts Academy

 

 

 

 

 

COACH

 

 

Latest News

 

Get in Touch / Kontakta Oss

 

 

 

Email: martialartslulea@gmail.com

 

Phone: +46 (0) 76 808 21 18

 

Tjänster

Copyright @ All Rights Reserved